Mellnagyobbítás természetes úton – 5 tipp a formás keblekért!

A mellnagyobbítás természetes verziói

mellnagyobbitas

A formás, feszes, és persze méretes keblek mindig is a nőiség szimbólumainak számítottak. Nem véletlen, hogy a mellnagyobbítás természetes úton lehetőségeinek kiaknázása után sokan a plasztikai sebészetek felé veszik az irányt, hogy vágyaik valósággá és eredményessé váljanak. Mivel a természet nem mindenkihez volt kegyes a mellek méretét illetően, így szép számmal jelentkeznek műtétre a hölgyek a kívánt forma és méret elérésének érdekében. De mi a helyzet akkor, ha nem szeretnénk százezreket költeni az implantátumra, tartunk a beavatkozástól, vagy elkerülnénk a műtéttel járó kellemetlenségeket és a felépülési időszak fájdalmait? A keblek mérete természetes úton is alakítható, s bár így nem érhetőek el olyan látványos eredmények, mint a szilikon implantátum beültetésével, de némi növekedésre biztosan lehet számítani. Lássuk, melyek azok a természetes megoldások, melyeket érdemes kipróbálni a kívánt dekoltázs megvalósításának érdekében!

1. Görögszéna az egészség és a feszes keblek szolgálatába

A fitoösztrogének olyan molekulák, amelyek az ösztrogénhez hasonló hatással bírnak. Nem csak a mellrák megelőzése, a koleszterin és a vérzsír csökkentése terén bizonyított az anyag, hanem a tapasztalatok szerint a keblek mérete is növekszik hatására. S hogy miben találhatóak meg ezek az értékes hatóanyagok? Ha nagy koncentrációban szeretnénk bevinni a szervezetbe, akkor ezt legjobb, ha étrend-kiegészítő formájában tesszük. A lepkeszegmag néven is ismert görögszéna kivonata már három hónap rendszeres szedés után megmutatja jótékony hatásait. Az emlőmirigyek stimulálásával a melleket nagyobbá és feszesebbé varázsolja a hatóanyag.

mellnagyobbitas

2. Komplex mellnövelő tabletták

Természetesen nem csak a görögszéna az egyetlen alapanyag, amelyről bebizonyosodott a keblekre gyakorolt pozitív hatás. A piaci kínálatban megtalálhatóak azok a mellnövelő tabletták is, melyek összetevői között olyan, a szervezet egészségére is jótékonyan ható alapanyagok találhatóak meg, mint az E-vitamin, a fitoösztrogén termelését elősegítő ánizskapor mag, a tengeri moszat, vagy az aloe vera koncentrátum. Ezeknek köszönhetően a mellmirigyek mérete megnövekszik.

3. Speciális mellmasszázs

A hetente, kéthetente szakszerűen végzett mellmasszázs nem csak a keblek megereszkedését lassíthatja, de a jó közérzet mellett akár mellnövelő hatással is bírhat. Mivel a masszázs a hormonháztartásra is jótékonyan hat, így olyan folyamatok indulnak be a szervezetben, melyeknek köszönhetően magabiztosabbnak, nőiesebbnek érezhetjük magunkat, ez pedig gyakran sokkal vonzóbb, mint a szilikon adta tökéletes formák.

Mellnagyobbítás természetes úton

4. Agykontroll, mint kiegészítő lehetőség

Akik hisznek az agykontrollban, azok számára már önmagában is hatékony lehet, egyre több sikertörténetet olvasni ezzel kapcsolatban. Ha viszont nem bíznánk a véletlenre, akkor a tudat erejét érdemes megerősíteni az előzőekben felsorolt lehetőségekkel.

5. Mellnövelés saját zsírral

A sebészeti úton történő mellnagyobbítás egyfajta alternatív megoldásaként tekinthetünk a saját zsírral történő mellnövelésre. A szervezet arra alkalmas részeiről leszívott zsírt a keblekbe tölti be a szakember. Bár látványos növekedés nem érhető el ilyen módon, de feszesebb és némileg nagyobb melleknek örvendhetnek a beavatkozáson átesettek. Az eljárást többször ismételhető, ezzel növelve a megtapadt zsír mennyiségét.

A keblek mérete a súlygyarapodással együtt általában növekedni szokott. Tény viszont, hogy sokszor a felesleg nem csak a kívánt helyeken jelenik meg. Az egészségmegőrzés és a vonzó alak érdekében tehát a speciálisan mellnövelő célzattal tartott „hízókúra” nem bizonyul a legjobb megoldásnak. Természetes módszerekben azonban ezen felül sincs hiány, érdemes kipróbálni néhányat, és időt adva azoknak, genetikától függően előbb vagy utóbb észlelhetőek lesznek a változások.

Összegzés

Általánosságban elmondható tehát, hogy a mellnagyobbítás természetes úton járható irány, vannak alternatív lehetőségek a mell méretének változtatására, melyeknek mindenképp érdemes adni egy esélyt, így saját bőrünkön – mellünkön – tapasztalhatjuk a különbséget. Érdemes azonban leszögezni, hogy a valódi méretbeli, melltartócserét igénylő megoldást kizárólag a sebészi úton történő beavatkozás útján lehet elérni.

budapesti klinika

Számos klinika reklámozza magát, de mivel az egészségünkről van szó, nem bízhatjuk magunkat kóklerekre. Egy 2015-ös felmérés alapján a hazai magánklinikák első két helyezettje a Plasztikai Sebészeti Centrum és a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum lett úgy, hogy ez a két klinika kapta a szavazatok 89 százalékát. Mellnagyobbítás terén tehát őket célszerű választani, hiszen így biztosan nem fognak kellemetlen meglepetések érni. Mindkét rendelő igényes, kulturált körülmények között várja kedves vendégeit, sőt az ingyenes konzultáció keretében mindent részletesen elmondanak Magyarország legjobb plasztikai sebészei.